Welkom bij Brevordia Antiek

Bestelinformatie

Artikelen bestellen

U heeft iets moois gezien op onze website en u wilt dit bestellen.
Dat gaat heel eenvoudig in een paar stappen, het wijst zich vanzelf.

Als u het wenste artikel/artikelen in de winkelwagen heeft geplaatst en u klikt op afrekenen volgen de volgende stappen:

  • Keuze uit afrekenen zonder account of een account aanmaken.
    Het voordeel van een account aanmaken is dat u uw bestelgegevens kunt inzien, gegevens kunt wijzigen en dat eventuele volgende bestellingen sneller zijn af te ronden doordat u dan kunt inloggen met uw e-mailadres en een wachtwoord.
  • Als het uw eerste bestelling bij ons is (of u kiest voor afrekenen zonder account) vult u uw gegevens in. U kunt eventueel een ander afleveradres opgegeven.
  • U selecteert de gewenste betaalwijze. Via iDEAL of zelf vooruit betalen. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact.
  • Controleer uw gegevens en bestelling. Als alles correct is drukt u op de knop “plaats bestelling”. Heeft u gekozen voor betaling via iDEAL wordt u doorgelinkt naar uw bank en kunt u de betaling uitvoeren als u dit heeft gedaan ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Als u heeft gekozen voor zelf vooruit betalen ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met daarop betaalgegevens.

Betaling

U heeft de keuze om via iDEAL te betalen of vooruit te betalen d.m.v. een bankoverschrijving of via internetbankieren. Zodra wij de iDEAL betaling of overschrijving hebben ontvangen zullen wij de bestelling z.s.m. versturen. Voor meer informatie over iDEAL zie www.ideal.nl.
iDEAL en Bancontact betalingen worden veilig verwerkt door onze payment provider Mollie.

Ons IBANnummer is NL97ABNA0459596357 t.n.v. Brevordia Antiek

Verzendkosten

De verzendkosten verzekerde verzending binnen Nederland voor bestellingen tot € 300,= bedragen EUR 7,50. Is het totaalbedrag van uw bestelling hoger dan € 300,= dan betaalt u geen verzendkosten.

Verzendkosten buiten Nederland:

Belgie € 10,=
Duitsland € 10,=
Frankrijk € 10,=
Italie € 10,=
Luxemburg € 10,=
Verenigd Koninkrijk       € 10,=
Overig Europa € 17,50
Buiten Europa € 30,=

 

 Alle pakketten worden zorgvuldig verpakt en verzonden met PostNL.

Niet tevreden geld terug garantie

Wij doen ons uiterste best u een mooie collectie zilver aan te bieden. Onze artikelen worden zo goed mogelijk gefotografeerd en omschreven. Indien wij defecten/beschadigingen constateren aan het voorwerp zoals scheuren/deuken of als het voorwerp onkundig gerestaureerd is wordt dit in de omschrijving vermeld en ook gefotografeerd.
Als u de bestelling heeft ontvangen en toch niet tevreden bent heeft u de mogelijkheid deze in overleg met ons binnen 14 dagen in dezelfde staat en in de verpakking zoals wij die aan u toegezonden hebben aan ons terug te sturen. U krijgt dan het totaalbedrag binnen 5 dagen teruggestort op uw bank/giro rekening.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn de uiterste prijzen.

Margeregeling

De meeste artikelen die op onze website staan vallen onder de margeregeling.

Druk- en zetfouten

Brevordia Antiek is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn in Euro.